Personvernerklæring Inventum Kontor og Kaffe

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Inventum Kontor og Kaffe sitt nettsted kontorogkaffe.inventumkjeden.no (org. no.914 407 133) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden.

Den gjelder for alle data som omhandler våre kunder som person, bedriften det jobbes for, alle nettsteder som eies og driftes av Inventum Kontor og Kaffe, samt våre interne løsninger for lagring av informasjon.

Personopplysninger som behandles

Infotjenester samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:

  • Firmanavn
  • Kontaktperson
  • Stilling
  • Firmaadresse/fakturaadresse, leveringsadresse, telefonnummer og e-postadresse
  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

I vår database oppbevarer vi informasjon om våre kunder og kontakter som relaterer seg til den delen av kundens arbeidsrelasjon som er relevant for vårt samarbeid.

Hvordan informasjon innhentes?

Inventum Kontor og Kaffe AS samler inn opplysninger gjennom etablering av kundekonto i nettbutikk. Det samles informasjon som er nødvendig for å behandle dine ordrer. Dette er informasjon som leveringsadresse, fakturaadresse, e-postadresse om produkter som er kjøpt og hva som legges i handlekurv. I enkelte tilfeller kan vi også administrere og endre informasjon/opplysninger på din kundekonto. Ved aksept fra kunde kan også Inventum Kontor og Kaffe AS bistå i kjøpsprosessen og legge ordrer for kunde.

Inventum Kontor og Kaffe AS samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen.

Eksempel på skjema:

  • Kontaktskjema
  • Når man ønsker å prøve et produkt eller tjeneste
  • Ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider
  • Ved påmelding til webinar, kurs og konferanser
  • Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev på e-post

Formålet med informasjonen som innhentes

  • For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
  • For å kunne sende relevant informasjon
  • For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester
  • For å kunne behandle ordrer og sende produkter eller levere tjenester som er kjøpt.

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss. Vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

I tillegg loggfører vi faktiske saker som pågår mellom oss og våre samarbeidspartnere relatert til våre tjenester og produkter.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på inventumsor.inventumkjeden.no og lagres i vårt marketing automation system, Mailchimp, som brukes til automatisert markedskommunikasjon. Kjøpsinformasjon innhentes gjennom bestillinger i nettbutikk og lagres ihht. regnskapsloven.

Informasjonen lagres i passordbeskyttede databaser hos våre tjenesteleverandører i Norge.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vår markedskoordinator;

Lyly Che
lyly.che@inventumkjeden.no
Mobil : +47 410 87 123

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Inventum Kontor og Kaffe AS kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Inventum Kontor og KaffeAS

Rettigheter

Som bruker av vår nettside har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. Dersom du mener at Inventum Kontor og Kaffe AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Våre hjemmesider benytter informasjonskapsler (cookies) som kun brukes til å optimalisere hjemmesidene – til det beste for våre kunder og samarbeidspartnere.

Inventum Kontor og Kaffe AS har lagt GDPR direktivet til grunn for håndtering av alle personopplysninger.

Kontaktinformasjon

Inventum Kjedekontor
post@inventumkjeden.no
Ole Deviksvei 44
0668 Oslo

Her finner du informasjon om våre kjøpsbetingelser.